HET ADRES VOOR BEAUTY IN DEN HAAG

Home

Over Ons

Welkom op de website van Beauty Salon Amore! Wij zijn een professionele schoonheidssalon gevestigd in Den Haag.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en wij werken volgens de branchecode voor hygiëne, veiligheid en milieu. Persoonlijke benadering, schoonheid, kwaliteit en ontspanning zijn onze kernwaarden.

U kunt u vooraf altijd door ons laten informeren. De persoonlijke adviezen die wij geven, sluiten dan ook perfect aan op uw wensen.

Een lekker kleurtje krijgen op de zonnebank? Geen probleem!  Ook kunt u bij ons terecht voor diverse verzorgende gelaats- en lichaamsbehandelingen, visagie en bruidsmake-up.

Hieronder vindt u een overzicht met behandelingen die u bij de salon kan boeken. Neem contact met ons op, of kom gezellig even langs!

Over ons

Wij zijn een full-service beauty salon. Onze salon biedt een uitgebreid dienstenpakket, voor de veeleisende vrouw. Van styling, kleuren, en het aanbrengen van high lights. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een manicure, pedicure of een lekker kleurtje opdoen onder onze zonnebank.

Onze vestiging op de Weimarstraat staat voor u klaar

Wij hebben een vestiging op de Weimarstraat in Den Haag. Dankzij onze centrale liggen is de vestiging goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer en weet u zeker dat u altijd snel ter plaatste bent! Stap gerust binnen, voor een kopje koffie of een vrijblijvend advies. Onze medewerkers helpen u graag.

Reserveren

Om vertragingen te voorkomen raden wij u aan, om te reserveren. U kunt echter ook zonder reservering bij ons terecht. U kunt online via onze website reserveren via het contact formulier, of u kunt ons ook telefonisch bereiken.

Vestiging Weimarstraat

Beauty-salon-den-haag-Weimarstraat

Weimarstraat 117, 2562 GT Den Haag

Beauty-salon-amore-Den-Haag