HET ADRES VOOR BEAUTY IN DEN HAAG

Olaplex

De gepatenteerde actieve behandeling werkt op moleculair niveau om beschadigde en verbroken bindingen te herstellen. Olaplex helpt bij:

  • Herstel en het verjongen van het haar.
  • Verbeterd de elasticiteit van het haar.
  • Beschermd de haarfollicle tegen schade en breuk.

Ons haar bevat miljoenen disulfidebindingen. Deze bindingen geven het haar zijn structuur, kracht en stabiliteit. Wanneer disulfidebindingen worden verbroken, leidt dit tot schade.

OLAPLEX herstelt beschadigd en aangetast haar door het haar van binnenuit te herstellen met de gepatenteerde ingrediënt, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, is een enkel molecuul. Dit molecuul verbetert de haarsterkte dramatisch, beschermt van binnenuit en biedt onmiddellijke resultaten. OLAPLEX is geschikt voor alle haartypes, van krullend tot steil haar.

Als alle bindingen intact zijn en op één lijn liggen, heb je gezond, mooi, glanzend en tastbaar haar.

De eerste Salon Stap bestaat uit het herstellen van het haar met Olaplex No.1 Bond Multiplier®.

Deze geconcentreerde eerste salon stap herstelt gebroken disulfide verbindingen in het haar en begint het proces van schade te voorkomen en schade te herstellen.

Vervolgens bouwen we de resterende gebroken verbindingen opnieuw op met de tweede Salon Stap: No. 2 Bond Perfector® om u te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar mogelijk.

Het enige gepatenteerd systeem dat extreem beschadigd haar herstelt. OLAPLEX verandert droog, poreus haar in zacht, glanzend en sterk haar.

Kies voor een Olaplex Treatment bij Beauty Salon Amore.